درباره اتاق
خدمات الکترونیک
معرفی استان
تشکل ها
فعالین اقتصادی

توسعه گیاهان دارویی در گلستان نیازمند رفع موانع سرمایه‌گذاری و تقویت زیرساخت‌هاست

دسته بندی اخبار / 1405/8/12

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان با تأکید بر ظرفیت‌های اقلیمی و اقتصادی استان گلستان برای توسعه کشت و تولید گیاهان دارویی، گفت: شناسایی موانع، فراهم‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز و ایجاد بستر مناسب برای سرمایه‌گذاری، از الزامات توسعه این حوزه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود استان است.

امیر یوسفی در هفتمین جلسه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گرگان با محوریت توسعه و تجاری‌سازی گیاهان دارویی، ضمن قدردانی از شرکت توسعه پیشرانان گیاهان دارویی برای برگزاری این نشست، اظهار کرد: استان گلستان با توجه به شرایط اقلیمی و ظرفیت‌های طبیعی خود، از توانمندی‌های قابل توجهی برای توسعه فعالیت در حوزه گیاهان دارویی برخوردار است و می‌توان با برنامه‌ریزی و فراهم‌کردن شرایط مناسب، زمینه گسترش تولید و جذب سرمایه‌گذاری در این بخش را فراهم کرد.

وی با اشاره به ضرورت برگزاری نشست‌های تخصصی برای بررسی چالش‌های این حوزه افزود: برگزاری چنین جلساتی فرصتی ارزشمند برای شناسایی دقیق موانع و مشکلات پیش‌روی فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران است تا با بررسی کارشناسی مسائل، راهکارهای عملی برای رفع محدودیت‌ها و تسهیل فعالیت در این بخش ارائه شود.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان با تأکید بر ضرورت فراهم‌سازی امکانات و زیرساخت‌های مورد نیاز برای ورود سرمایه‌گذاران به حوزه گیاهان دارویی تصریح کرد: توسعه این بخش نیازمند تعامل و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی و مسئولان استان است و باید با برگزاری نشست‌های مشترک، الزامات و زیرساخت‌های مورد نیاز برای حمایت از سرمایه‌گذاری و فعالیت تولیدکنندگان و فعالان این حوزه فراهم شود.

یوسفی ادامه داد: ظرفیت‌های اقلیمی و شرایط طبیعی گلستان، زمینه مناسبی برای تولید و توسعه محصولات گیاهان دارویی ایجاد کرده است و بهره‌گیری از این فرصت‌ها مستلزم انجام مطالعات کارشناسی، تدوین برنامه‌های اجرایی و رفع موانع موجود در مسیر تولید و تجاری‌سازی است.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای تشکیل میز تخصصی گیاهان دارویی در اتاق بازرگانی گرگان با همکاری کمیسیون کشاورزی خبر داد و گفت: راه‌اندازی این میز تخصصی می‌تواند زمینه پیگیری مستمر مسائل و مشکلات فعالان این حوزه، بررسی موانع سرمایه‌گذاری و ایجاد ارتباط مؤثر میان بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی را فراهم کند.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان در پایان ابراز امیدواری کرد: با تداوم نشست‌های تخصصی، بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسان و تعامل میان فعالان اقتصادی و مسئولان، بتوان گام‌های مؤثری در مسیر رفع موانع، توسعه تولید و تجاری‌سازی گیاهان دارویی و تقویت جایگاه گلستان در این حوزه برداشت.



https://gccim.com/blog/2281

ارسال نظر

بالا