درباره اتاق
خدمات الکترونیک
معرفی استان
تشکل ها
فعالین اقتصادی

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی گلستان با رئیس سازمان بسیج فعالان اقتصادی و اصناف کشور

دسته بندی اخبار / 1404/11/28

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی استان گلستان با حضور غلامرضا حسن‌پور رئیس سازمان بسیج فعالان اقتصادی و اصناف کشور در محل اتاق بازرگانی گرگان برگزار شد.
در این نشست فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و نمایندگان بخش خصوصی استان ضمن طرح مسائل و چالش‌های حوزه کسب‌وکار، بر ضرورت تسهیل فرآیندهای تولید، رفع موانع اداری و افزایش حمایت‌های هدفمند از واحدهای اقتصادی تأکید کردند.

گلستان با وجود ظرفیت کشاورزی، در انتهای جدول اشتغال و درآمد سرانه

رئیس اتاق بازرگانی گرگان، در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی استان گلستان با حسن‌پور، رئیس سازمان بسیج فعالان اقتصادی و اصناف کشور، وضعیت اقتصادی استان را تشریح کرد و بر ضرورت همراهی دستگاه‌های اجرایی با بخش خصوصی برای حفظ اشتغال و توسعه اقتصادی تأکید نمود.

امیر یوسفی در این نشست با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به استان گفت: با وجود ظرفیت‌های گلستان در حوزه کشاورزی و نقش استان در تأمین امنیت غذایی کشور، شاخص‌های اشتغال و درآمد سرانه مردم در انتهای جدول کشور قرار دارد که جای تأسف دارد.

 وی افزود: بسیاری از نیروهای کار استان مجبورند روزانه مسافت‌های طولانی تا استان‌های همجوار را طی کنند، زیرا فرصت‌های شغلی کافی در گلستان فراهم نیست.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان با بیان اینکه استان در تولید محصولاتی مانند مرغ، گندم و دانه‌های روغنی جزو برترین‌هاست، تصریح کرد: با این وجود، بخش صنعتی استان مورد غفلت قرار گرفته و روند طولانی دریافت تسهیلات بانکی و برخی تصمیمات ناگهانی، فعالان اقتصادی را دلسرد کرده است.

وی اشتغال را مهم‌ترین سد مقابل بروز فساد و آسیب‌های اجتماعی دانست و تأکید کرد: دستگاه‌های مرتبط باید در کنار بخش خصوصی باشند تا فرصت‌های اشتغال حفظ شود و واحدهای تولیدی تعطیل نشوند.

یوسفی از همکاری برخی مسئولان استانی در حمایت از واحدهای تولیدی تقدیر کرد و گفت: هر زمان که بخش خصوصی با مانع مواجه شده، این مسئولان نهایت همکاری را داشته‌اند.

وی همچنین بر رفع موانع پروژه‌های توسعه‌ای از جمله منطقه آزاد، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و شهرک‌های صنعتی تأکید و اظهار داشت: همه نهادها و دستگاه‌ها باید خود را در مسیر مشترک حمایت از تولید، حفظ اشتغال و توسعه اقتصادی ببینند.

در پایان، رئیس اتاق بازرگانی گرگان با اشاره به انتصاب رئیس جدید انجمن ملی سیب‌زمینی، بر اهمیت حضور فعالان اقتصادی استان در کرسی‌های ملی برای برداشتن موانع توسعه‌ای و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی گلستان تأکید کرد.

 


https://gccim.com/blog/2083

ارسال نظر

بالا