سومین جلسه کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی گرگان در سال 1403 با حضور خیاطیان مدیرصندوق نوآوری کشور، دهنوی معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری گلستان و جمعی از مدیران استان با دستور کار بهره گیری از فرصت های موجود (اعتبار مالیاتی) جهت راه اندازی و توسعه R&D صنایع بزرگ استان و ایجاد ارزش افزوده
ایجاد زنجیرههای توسعهدهنده موجب گسترش تولید در گلستان میشود
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ایجاد زنجیرههای توسعهدهنده، از جمله زنجیرههای غذایی، نقش مهمی در توسعه استان گلستان ایفا میکند.
محمدصادق خیاطیان یزدی سومین جلسه کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی گرگان در سال 1403 ، اظهار کرد: با توجه به اینکه گلستان ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه تولیدات مواد غذایی از جمله گوشت سفید مرغ را دارد ، لذا با ایجاد زنجیره های متعدد غذایی با استفاده از دانش شرکت های فناور و شناسایی مشکلات می تواند زمینه توسعه زنجیره های غذایی متعددی را فراهم آورد.
وی ادامه داد: بیش از ۱۰هزار شرکت دانشبنیان در کشور فعال هستند که 70 درصد این شرکت ها نوپا بوده و نیاز به حمایت دارند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: اگر چه از همه آنها حمایت ویژه انجام شده است اما می دانیم که رسیدن به توسعه در سطوح بالا نیازمند حمایت های تسهیلاتی بیشتری است.
وی گفت: گلستان ظرفیت های خوبی در زمینه تولیدات غذایی و دارویی دارد که با حمایت از شرکت های دانش بنیان موجب افزایش تولید و رشد اقتصادی خواهند شد.
وی افزود: بخش خصوصی به عنوان پیشران حمایت از شرکت های دانشبنیان در این سال ها ورود خوبی داشته اما حمایت های دولت از این بخش و صندوق های پژوهش و نوآوری در استان ها بر افزایش سرمایه آن نیز خواهد افزود.
خیاطیان اظهار کرد: در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان استان گلستان، صندوق نوآوری و شکوفایی نیز مبلغ ۲۶۰ میلیارد تومان تسهیلات برای آنها در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: تاکنون نزدیک به ۶۰ درصد شرکتهای دانشبنیان استان گلستان موفق شدهاند از خدمات متنوع صندوق نوآوری بهرهمند شوند و در جریان این سفر، ضریب نفوذ صندوق به ۷۰ درصد افزایش پیدا کرد.
خیاطیان گفت: درخواست ۲۵ شرکت دانشبنیان نوپا استان به صورت خاص توسط کارشناسان صندوق مورد ارزیابی قرار گرفته و تسهیلات برای این شرکتها مصوب شد.
خیاطیان افزود: با توجه به اینکه گلستان ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه تولیدات مواد غذایی از جمله گوشت سفید مرغ را دارد ، لذا با ایجاد زنجیره های متعدد غذایی با استفاده از دانش شرکت های فناور و شناسایی مشکلات می تواند زمینه توسعه زنجیره های غذایی متعددی را فراهم آورد.
https://gccim.com/blog/1734