درباره اتاق
خدمات الکترونیک
معرفی استان
تشکل ها
فعالین اقتصادی

دیدار اعضا هیات رئیسه و نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان و جمعی از فعالین بخش خصوصی با استاندار گلستان

دسته بندی اخبار / 1403/9/5
زیرساخت های موجود کفاف تجارت را نمی دهد

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد:خداوند استان گلستان را در بهترین نقطه قرار داده و در چهارراه اقتصاد منطقه قرار داریم و از ظرفیتهای بین المللی برخوردار است.

امیر یوسفی گفت:توانمندی صادراتی ماهم بالاست اما زیرساختها بسیار اندک و کفاف تجارت ما را نمی دهد.

وی اظهار کرد:امروز مرز اینچه برون، هم در بخش زمینی و هم در بخش ریلی از کمترین امکانات برخوردار است و بازرگانان ما در خصوص امکانات تخلیه و بارگیری، انبار، خط ریلی عریض، تغییر بوژی و قرنطینه دارای مشکل هستند.

وی در ادامه گفت: با تلاش بازرگانان و همکاری نزدیک اداره کل صمت ، اداره کل گمرکات و دیگر دستگاهها کار و تجارت در مرز تسهیل شده بطوریکه صادرات ما پارسال 47درصد و 7ماهه امسال 44 درصد رشد داشته اما اگر این مشکلاتی که عرض کردم حل شود می توانیم چشم انداز چندبرابری برای صادرات داشته باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان تصریح کرد: لازم است به بخش خصوصی اجازه داده شود خودش وارد شود تا مشکل را حل کند، اگر این مشکلات حل نشود کشورهای دیگر جای ما را در بازارهای منطقه پر می کنند.

یوسفی بیان کرد: طرح گردشگری آشوراده همه مسیرهای قانونی را طی کرده اما در آغاز کار به یکباره دچار مشکل شد، لذا استان ما با دیگر استانهای شمالی کشور چه فرقی دارد؟ چرا موانع و مشکلات در آنجا مانند استان ما نیست؟ چرا با حفظ محیط زیست طرحهای گردشگری اجرا می شود اما به استان گلستان می رسد، قضیه متفاوت می شود؟ 

وی با اشاره به اینکه همه می دانیم که منطقه ازاد نقطه عطف توسعه و پیشرفت استان محسوب می شود، خاطر نشان کرد:دستگاههای دولتی در مرز با هم درگیر هستند و کار استقرار منطقه آزاد را به تاخیر می اندازند، بایستی کسی به آنها تکلیف شود که به اجرای قانون تمکین کنند.

وی افزود: این مرز به عبارتی منطقه پدافند عامل کشور است، امروز با تحریم کشتیرانی حمل بار به سمت زمینی و ریلی شیفت پیدا می کند و پیش بینی می شود، حمل بار از اینچه برون افزایش یابد. مخصوصاً نهاده های کشاورزی وگندم که کشورهای شمالی ما انبار این محصولات است. با این زیر ساختها مشکلات تجارت افزایش می یابد.

وی گفت: در بحث تجارت خارجی جاده اینچه برون به ترکمن باشی در ترکمنستان بسیار خراب است و با کوچکترین بارندگی کامیونها گیر میکنند. لذا تقاضا داریم اقدام عاجلی در این زمینه انجام شود.

یوسفی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی  بر اساس قانون، مشاور 3قوه است لذا فعالیتهای بخش خصوصی در آن تجمیع شده است، اظهار کرد: براساس ماده 3 قانون بهبود محیط کسب وکار، دستگاههای اجرایی مکلفند هنگام تدوین یا اصلاح مقررات، بخشنامه ها و رویه های اجرایی، نظر تشکلهای اقتصادی ذیربط را استعلام کنند و مورد توجه قرار دهند. این مسئله اهمیت بخش خصوصی را نشان میدهد.

یوسفی گفت:در اتاق بازرگانی گرگان 10 کمیسیون تخصصی تشکیل شده که هرکدام مشکلات و راهکارهای حوزه ی خاصی از بخشهای اقتصادی استان را پیگیری می کنند و با ارتباط نزدیک با اتاق ایران و دستگاههای استانی و ملی، نقطه نظرات و مصوبات خود را ارائه می نمایند.

وی افزود: استان گلستان در تامین امنیت غذایی کشور نقش مهمی دارد، بطوریکه 37 روز غذای مردم ایران را تامین می کند،  اگر حتی یک روز ارسال محصولات تولیدی گلستان به تهران و به دیگر نقاط کشور متوقف شود، در بازار مشکل ایجاد خواهد شد.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان در ادامه گفت: یکی از دلایل پائین بودن درآمد سرانه استان در مقایسه با میانگین درآمد سرانه کشور، تولید محصولات اساسی در استان است.

وی خاطر نشان کرد: بعنوان مثال کشاورز ما هزینه ها را با قیمت دلار بازار آزاد انجام می دهد، اما قیمت گذاری محصولات براساس دلار دولتی و دستوری است و این باعث می شود درآمد کشاورزان باهزینه های آنها همخوانی نداشته باشد و با سود بسیاراندک کار را جلو ببرند.

وی گفت: این مسئله را بگذارید در کنار تاخیر در پرداخت طلب کشاورزان در محصولات گندم، کلزا، سیب زمینی، گوجه فرنگی و غیره که می بینیم مشکل دوچندان می شود.

یوسفی اظهار کرد: از طرفی می بینیم استانهایی که محصولات اساسی کشاورزی تولید نمی کنند قیمت محصولات آنها در بازار آزاد تعیین میگردد و به همین دلیل درآمد سرانه بالاتری دارند.

وی بیان کرد:در واقع بخش کشاورزی استان گلستان دارد به دولت یارانه میدهد، لذا توجه به بخش کشاورزی مورد انتظار ماست.

وی در ادامه گفت:بایستی زیرساختهای مناسب در بخش کشاورزی ایجاد شود/ مشوقهای متنوع لحاظ گردد/ استفاده از تکنولوژی روز دنیا پیاده سازی و بودجه لازم چه از طریق بانکها و چه از طریق دیگر ظرفیتهای دولت به این بخش تزریق گردد.

وی افزود: از همه مهمتر اینکه بایستی قیمتهای دستوری حذف و یا بازنگری شود و در موضوع مالیات بخش کشاورزی تجدید نظر گردد.

وی با اشاره به اینکه  استان گلستان با این درآمد سرانه بسیار پائین نباید در بحث مالیات مانند سایر استانها دیده بشود، بیان کرد: واحدهای صنعتی ما کوچک و متوسط هستند و علی رغم ظرفیتهای بالا و متنوع،  از توان مالی پائینی برخوردارند، لذا لازم است حمایت ویژه ای از آنها بشود.

یوسفی در ادامه گفت: ناترازی در برق خسارت زیادی به واحدهای تولیدی ما وارد کرده است و باعث شده نتوانند تعهدات خود را در بازار انجام دهند. به دلیل ناترازی برق در تابستان امسال واحدهای ما در ماه با 9 روز کاری فعالیت کردند.

وی افزود: در بحث بانکها هم ناترازی بیشترین فشار را به صنعتگران استان وارد کرد، بطوریکه با کمترین سرمایه درگردش کار کردند.

وی در ادامه گفت: در زمستان هم بایستی منتظر پیامدهای ناترازی در گاز باشیم.

یوسفی تصریح کرد: واقعیت دیگر اینکه تولیدکنندگان ما یکی پس از دیگری حسابهای خود را به تهران می برند و از ظرفیت بانکها در تهران استفاده می کنند. چرا که سقف تسهیلات و اختیارات بانکهای استان بسیار پائین است و منابع محدودی دارند.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان اظهار کرد: از طرفی تمامی منابع بانکهای خصوصی که بیشتر از 50درصد سپرده های مردم را در اختیار دارند به خارج از استان می رود و ریالی در اقتصاد استان هزینه نمی شود

یوسفی با بیان اینکه سرمایه گذار چیزی جز روی خوش و تسریع در انجام امور هیچ چیز دیگری نمی خواهد، اظهار کرد: امروز یک برخورد نامناسب از سوی دستگاههای اجرایی صدایش به کل کشور و کشورهای همسایه می رسد و سرمایه گذار رغبت نمی کند، بیاید.

وی در ادامه افزود:  تولیدکننده استان صبح با پیامک دستگاههای اجرایی بیدار میشود و از اول صبح استرسها شروع میشود. در چنین شرایطی سرمایه گذار از کار خود پشیمان می شود.

 

بخش خصوصی در تعیین مدیران اقتصادی نقش خواهند داشت

 

استاندار گلستان دردیدار اعضا هیات رئیسه و نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان و جمعی از فعالین بخش خصوص، اظهار کرد: در بحش انتخاب مدیران اقتصادی استان پذیرای پیش نهادات این بخش برای انتخابی اصلح و کارآمد هستییم.

علی اصغر طهماسبی گفت: امروز استان گلستان نیازمند 300 مدیر در بخش های مختلف است که بتواند گره های در هم پیچیده استان را باز کنند.

وی افزود: بخش خصوصی باید از استاندار مطالبه گری کند و ما امروز برای تعیین مدیرانی کارآمد و رفع مشکلات اقتصادی نیازمند مشورت با بخش خصوصی هستیم.

استاندار گلستان بیان کرد: وقتی سهم دریافتی ما از سهم دخیره ارزی کشور 31 ام در کشور است، چگونه می توان با این وضعیت به توسعه استان کمک کرد.

وی ادامه داد: استان سمنان نصف استان گلستان شهرستان ندار اما بودجه سازمان همیاری های شهرداری آن 300 میلیارد تومان است و این رقم برای گلستان 80 میلیارد تومان در نظر گرفته شد.

طهماسبی گفت: امکان ندارد تجار ، تولید کنندگان و بازرگانان به من مراجعه نکنند و من بی تفاوت نسبت به مشکلات اقتصادی آنها باشم.

وی خاطر نشان کرد: مدیران گلستان برای پیشبرد اهداف بلند مدت نیازمند استفاده از پیشنهادات و نظرات بخش خصوصی هستند .

 

سرمایه گذاران را به سمت ظرفیت های خالی استان هدایت کنید

 

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد: در سال های گذشته فرصت سوزی های اقتصادی زیادی در استان شده است که دود آن امروز به چشم مردم و‌ بخش خصوصی میرود.

علی محمد چوپانی گفت:برای احداث آب شیرین کن در سال ۹۷اعلام آمادگی کردیم و این پروژه در آن سال مبلغ ۱۰۰میلیارد تومان هزینه داشت و امروز این طرح ۲۰۰میلبارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی افزود:تمام گلخانه داران ما هم اکنون در آستانه ورشکستگی قرار دارند و چنانچه شهرک گلخانه ای در استان احداث می شد امروز شاهد این بحران نبودیم چرا که همه مجموعه های تولیدی در یک شهر کنار یکدیگر بودند و محصولات آنها یک جا خریداری و به بازارعرضه می شد.

وی در ادامه بیان کرد:وزارت نیرو اعلام کرده بود که شرکت‌هایی که بیش از ۱مگاوات برق مصرف می کنند باید سالانه ۵درصد برق خورشیدی تولید کنند و این در حالی است که در گلستان زمین هایی وجود دارد که می توانید به این کار اختصاص دهید.

نایب رئیس اتاق بازرگانی گرگان تصریح کرد: هر یک هکتار زمین  ۳۰۰ مگاوات برق می دهد و این به آن معنا است که اگر ۳۰۹هکتار زمین به سرمایه گذار اعطا شود ۴۰۰مگاوان برق تولید می شود.

وی افزود:راه آهن استان  یک خط تعریض دارد و حداقل باید ۳۰ انشعاب فرعی  از این تعریض بگیریم چندین قطار امکان تخلیه داشته باشند و چنانچه میخواهیم به تخلیه و یا بارگیری ۱۲میلیون تن برسیم راهی جز انشعاب گیری نداریم

چوپانی اظهار کرد:نیاز است یک خط کانتینری ایجاد کنیم و اگر شرکتی ۳۰۹ کانتینر داشته باشد از همین نقطه راه آهن بارگیری می کند

وی خاطر نشان کرد:قیمت گذاری اراضی در منطقه آزاد اینچه برون بالاست و همین مسأله موجب فرار سرمایه ها شده است که باید نگاه را به منطقه آزاد اصلاح کرد.

چوپانی با اشاره به اینکه مسأله سوخت نیز یکی از مهم ترین مسائلی است که واحد های تولیدی با آن دست به گریبان هستند، بیان کرد:هر یک متر مکعب گاز معادل ۱٫۱ دهم لیتر گازوئیل است و یک دیگ بخار ۶۰۰لیتر گازوییل می خواهد و این رقم برای ۱۵ روز  کاری  ۲۲۰ هزار لیتر می شود، با این تفاسیر یک‌واحد تولیدی چه باید بکند.

 

سهم استان از بودجه های ملی  ناچیز است

 

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد:با توجه به شرایط سخت اقتصادی و فاصله طبقاتی و‌ تورم همچنان سهم استان از بودجه های ملی ناچیز است.

حمید سلیمانی گفت:از محل تبصره ۱۸ مبلغ  ۲۵۰میلیارد تومان سهم استان بود برای پرداخت تسهیلات که ۵۰ نفر در صف بودند که این ۲۵۰تومان را تقسیم بر ۵۰ کنیم این تخصیص دیگر مولد نیست.

وی افزود:گلستان به عنوان یکی از استان های معین کشور در تامین کوشت مرغ است و چنانچه ما ۲روز تولید نداشته باشیم ، انقلاب مرغی در کشور رخ میدهد.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی گرگان تصریح کرد:متاسفانه چند سالی است اصطلاحی به عنوان ارباب رجوع باب شده  ولی برعکس عمل می شود و  ما به ارباب رجوع میکنیم لذا از شما تقاضا دارم این مسأله را ریشه کن کنید.

سلیمانی بیان کرد:اقتصاد دستوری  به هیچ عنوان برای توسعه جوابگو‌ نیست و باید چاره ای اساسی برای آن اندیشیده شود و از سوی دیگرمجوزهای دست و پا گیر باعث شده تا استان سرمایه گریز دیده شود.

وی گفت:بالاترین حد اعتباری بانک‌ملی گلستان ۱۵ تا ۲۵ میلیارد تومان است  که این رقم در اندازه استان نیست و باید مابقی تسهیلات را از تهران دریافت کنیم که پروسه ای جداگانه است.

وی در ادامه گفت:درخواست دارم یک‌ خط اعتباری ویژه به تولید کنندگان استانی بدهید که مسائل خودشان را بتوانند به راحتی با شما درمیان بگذارند.

سلیمانی اظهار کرد:مسأله دیگر اینکه هر طرحی که در کشور قرار است اجرایی شود از استان به عنوان آزمون و خطا استفاده می شود و تا زمانی که به اینصورت باشد موجب آن می شود اقتصاد استان لطمه ببیند که سامانه های متعدد از نمونه آن ها است.

وی بیان کرد:مالیات استان از هزار میلیارد تومان به ۷هزار میلیارد تومان رسید و تاسف بار تر آنکه مازاد آن را به استان های دیگرتخصیص می دهند و این بسیار زجر آور است که یک استان کشاورزی خیز استان های صنعتی را تغذیه کند.

وی افزود:سایت های انقباظی بانکها و عدم پرداخت تسهیلات موجب شده تا برخی واحد های تولیدی مجبور به تعدیل نیرو شوند که این مسأله به اشتغال استان ضربات سنگینی وارد می کند.

سلیمانی گفت:تقاضا دارم استاندار جلسات متعددی را در اتاق بازرگانی با فعالان اقتصادی برگزار کند تا بتوانیم مسائل و چالش های اقتصادی استان را سریع تر حل و فصل کنیم.

منطقه آزاد اینچه برون را دریابیم

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد:با توجه به اینکه تحریم ها شامل کشتیرانی هم  شده و احتمال اینکه بار زیادی از طرف جنوب به بندر خشک اینچه برون بیاید بسیار زیاد است.

ارزجان شمالی در ادامه گفت:باید از این فرصت اقتصادی نهایت استفاده را کرد.

وی خاطر نشان کرد:چنانچه معاونان استاندار به طرف کمیسیون های تخصصی اتاق هدایت شوند و در جلسات این کمیسیونها شرکت کنند ، می توانند از ظرفیت اتاق برای پیشبرد اهداف اقتصادی استان استفاده کنند.

نگرش حاکمان سرنوشت ملت را تغییر می دهد

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد: نیازی نیست خودمان را با کشورهای دیگه مقایسه کنیم ، استان گلستان نسبت به دیگر استان ها نصف میانگین سرانه کشوری را دارد.

رضا مبصری گفت:تا زمانی که معلول را نشناسیم نمی توانیم علت را پیدا کنیم.

وی افزود:تنها راه درمان افزایش جی دی پی استان، افزایش تولید است.

وی گفت:پیشنهاد میکنیم تیم اقتصادی خود را با مشورت بخش خصوصی که آگاه و واقف به مسایل استان هستند بچینید.

مبصری تاکید کرد: ما دچار تعارض منابع و عدم توازن منافع هستیم ، یعنی داده ما با ستانده ما یکی نیست.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی گرگان تصریح کرد:گلستان حتی از نظر سرانه کارمندی نیز در کشور از استان های دیگر  عقب تر است.

وی با اشاره به اینکه نمی توانیم منابعی را به کشور میدهیم دریافت کنیم، بیان کرد: همه از استان گلستان طلبکار هستند در حالی که این استان ۱۲درصد غذای کشور را تامین می کند در صورتیکه ‌۲/۵درصد جمعیت کشور را دارد و همه فکر می کنند این استان باید خیرات کند.

مبصری در ادامه گفت:رویه قیمت گذاری دستوری تغییری نکند و زنجیره طیور به طور خاص حمایت نشود قطعا خزانه بعد از چند وقت خالی می شود و زنجیره به روز مرگی می افتند.

وی افزود: مدیرانی که قرار است در بخش های اقتصادی استان قرار بگیرند باید تسلط کاملی بر اوضاع اقتصادی استان داشته باشند.

الگوی مسکن حمایتی فاجعه  است

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد:مشکلات بسیار زیادی در حوزه مسکن کشور و بخصوص استان گلستان وجود دارد و متاسفانه با مدیرانی روبرو هستیم که حاضر نیستند با بخش خصوصی گفتگو و مشاوره داشته باشند.

سید محمد مرتضوی گفت:اینکه چه مسیری درست و کدام برنامه یا الگو  در حوزه مسکن جوابگو است از مسائلی به شمار می رود که مدیران به آن توجه نمی کنند.

وی در ادامه افزود: نه حاضرند پیشنهاد ما را بشنوند و نه با ما گفتگو کنند و وقتی این بخش را به بازی نمی گیرند چطور انتظار دارند بخش مسکن موفق باشد.

مرتضوی تاکید کرد: الگوی مسکن حمایتی نیز به دلیل همین فقدان مشورت ها و دوری از نظرات بخش خصوصی ، قطعا فاجعه آفرین است و جواب نمی‌دهد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان تصریح کرد: درهمین چند سال آینده مسبب فاجعه و شرایط اجتماعی نامساعد می شود

وی خاطر نشان کرد: سرمایه مردم در طرحی وارد شد که خروجی مناسبی ندارد و زمینهایی که از دولت گرفته شد برای ساخت مسکن تا کنون خروجی مناسبی نداشته و مردم مدام باید به آن پول تزریق کنند، این در حالی ایست که قرار بود این مسکن ها برای افراد کم درآمد ساخته شود.

وی با اشاره به اینکه این مدل رفتارها در حوزه مسکن اتلاف وقت و منابع است، بیان کرد:اتلاف این همه زمین بدون یک برنامه ریزی منسجم فقط  خیانت است نه خدمت.

مرتضوی گفت:باید تغییر نگاه جدی در مدیران ایجاد شود.

وی در ادامه افزود:در ماده ۵۴ برنامه هفتم برنامه های خوبی در حوزه مسکن مطرح شده به این صورت که صراحتا به بخش خصوصی اجازه داده شده در تولید مسکن کمک کننده به دولت و دستیار دولت باشد.

مرتضوی گفت:موضوع تسهیلات بانکی مسأله دیگری است که مسکن سازان با ان روبرو هستند.

مرتضوی با اشاره به اینکه امروز بخش خصوصی از  دریافت تسهیلات بانکی  دور شده است، اظهار کرد: در زمان ساخت مسکن مهر،۷۰درصد هزینه را از بانک‌ها با سود ۴/۷دهم درصد دریافت می کردیم و امروز این سود تا ۲۹درصد رسیده است و تا رسوب پول هم ایجاد نکنیم تسهیلاتی تعلق نمیگیرد.

وی گفت:این در حالی است که دولت تسهیلات خوبی برای حوزه مسکن در نظر گرفته و از ۵۵۰میلیون به ۸۰۰میلیون هم می‌رسد و‌نیاز است این منابع در مسیر درست برای ساخت انبوه سازی مسکن  هزینه شود.

نگاه به انتصابات تغییر کند

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد:نیازمند نگاه جدیدی در استان نسبت به انتصاب مدیران هستیم

هامان هاشمی گفت:آثار جلسات مدیران اقتصادی باید در سفره مردم قابل لمس باشد.

وی افزود:انتظار می رود در بخش کشاورزی عملکرد متفاوتی داشته باشیم و مدیر کشاورزی استان باید ارتباط نزدیکی به استاندار داشته باشد.

هاشمی خاطر نشان کرد: دستور العمل های اشتباهی که صادر می شود هر روز ضربه ای به پیکره اقتصاد می زند.

وی در ادامه گفت: پیشنهاد می دهیم استاندار از مدیرانی که فقط آمار میدهند به شدت فاصله بگیرد و آمار استان را در جایگاه درامد، بودجه و تسهیلات ببینید.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی  گرگان تصریح کرد: ما امروز شاهد این هستیم که بانک مرکزی حتی در مصوبات قبلی خودش هم همراهی ندارد.

دانش بنیان ها نقش محوری در رونق اقتصاد دارند

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد: شرکت های دانش بنیان نقش محوری در تغییر ساختار اقتصاد ایران مبتنی بر تولید دانش محور و پایدار دارند.

میثم دومهری در ادامه گفت:این شرکت ها در خط مقدم توسعه فناوری‌های نوین و نوآوری‌ در ایران قرار دارند که به تولید محصولات، خدمات جدید و بهبود فرآیندها از طریق استفاده از علم و دانش می‌پردازند.

وی افزود: این شرکت ها با تولید محصولات پیشرفته داخلی، منجر به کاهش وابستگی به واردات و تقویت تولید داخلی کشور خواهند شد و این امکان را فراهم می‌کنند که کشور در بسیاری از زمینه‌های فناوری و صنعتی به خودکفایی برسد و نیاز به واردات کالاهای پیچیده نیز کاهش یابد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان تصریح کرد:شرکت‌های دانش‌بنیان با چالش‌های متعددی مواجه هستند که بر روند فعالیت و موفقیت آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه، دسترسی به منابع مالی و مسائل مربوط به حاکمیت را می توان از این چالش ها دانست،گفت: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان در مراحل اولیه رشد خود با مشکلات تأمین مالی مواجه هستند و می طلبد تا نسبت به فعال تر شدن آنها اقدامات عاجل تری انجام شود.

دومهری بیان کرد: با توجه به اینکه زمینه فعالیت های اقتصادی استان کشاورزی محور است لذا استفاده از تخصص و توان شرکت های دانش بینان در زمینه تولیدات مواد غذایی ، تاثیر مستقیمی بر سلامت و امنیت غذایی بر پایه تولیدات طبیعی  و ارگانیک خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی با فراهم کردن امکان تامین مالی جمعی،  مشارکت در طرح‌های سرمایه‌گذاری و همچنین طراحی سایر ابزارهای سرمایه‌گذاری در حال حاضر حمایت‌های متعددی به شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌کند که بازار سرمایه می‌تواند به تسهیل و تعمیق ابزارهای فوق الذکر کمک شایانی کند.

 

اقتصاد نمایشی را از استان دور کنید

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد:درد فعالان اقتصادی در این استان سیاست زدگی است.

ابوذر فردوسی گفت:اقتصاد و جلسات نمایشی را از استان دور کنید.

وی افزود:هم زمان با گلستان چند پتروشیمی و یا صنایع جانبی آن در استان های دیگر به ثمر رسیده  اما پس از گذشت ۱۸سال این پروژه در استان اجرایی نشد.

وی در ادامه گفت:در تاریخ استان گلستان حتی یک پروژه ۵۰ میلیون یورویی با مشارکت بانکها نداشته این موضوع یک ضعف در استان می باشد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان تصریح کرد:سیاستمدار کم داریم اما سیاست کار زیاد.


https://gccim.com/blog/1731

ارسال نظر

بالا